Scimb de linkuri

duminică, 17 ianuarie 2021

CISTIGA TICHETE CADOU DIN SONDAJE

Membrii Ipsos Access Panels câştigă puncte pentru sondajele la care participă. Nu trebuie să obţineţi decât 500 de puncte şi deja puteţi începe să le transformaţi în tichete de cumpărături ce pot fi utilizate în numeroase magazine din întreaga ţară.

Punctele se acumulează rapid – pentru majoritatea sondajelor se acordă între 10 şi 250 de puncte, iar membrii participă, în medie, la 4 sondaje pe lună. Programul nostru de puncte

Cu aceste concursuri speciale, timpul dvs. este acum şi mai valoros!

Câştigaţi tichete cadou Edenred preplătite pentru înscriere!
Noii membri de panel sunt înscrişi automat la o tragere la sorţi pentru unul dintre cele 30 de tichete cadou Edenered în valoare de 450 RON fiecare — pentru simpla înregistrare. Se desemnează treizeci de câştigători la fiecare 4 luni. Regulile concursului.

Trageri la sorţi trimestriale
În fiecare trimestru, 3 norocoşi membri ai panelului pot câştiga tichete cadou Edenered în valoare de 500 RON fiecare. Membrii care completează sondajele periodice de actualizare a datelor de profil sunt înscrişi automat în extragere. Regulamentul concursului.
Lăsaţi restul în seama noastră.

Păstrăm evidenţe complete pentru dumneavoastră. Ne asigurăm că punctele acumulate sunt transferate în contul dumneavoastră şi păstrăm evidenţele participărilor dumneavoastră la concursuri; puteţi verifica starea contului dumneavoastră de puncte după autentificare. Simţiţi-vă bine participând la sondaje şi exprimându-vă opinia!
INSCRIEREA SE FACE PRIN RECOMANDARE 

trimite un email la fforminte@yahoo.com [mesajele nu vor fi socotite ca spam]

dovada punctelor obtinute o aveti aici















Hash Profit

2 comentarii: